eur:
389.75
usd:
357.8
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke

Vegyesúszás magazin

Az InfoRádió úszósportmagazinja nem csak úszóknak. Sportolók, versenyek, eredmények és rekordok Magyarországról és az egész világból.

A műsor szakmai partnere a Magyar Úszószövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: csütörtök, 19.30

Adásunkban Wladár Sándor, a magyar szövetség elnöke beszél a párizsi olimpia esélyeiről, majd interjú következik Tokió ezüstérmesével, Rasovszky Kristóffal.

Meghallgatom

Műsorunkban kiemelten foglalkozunk a junior Eb-sikerekkel, emellett nyilatkozik a párizsi olimpiára készülő Kapás Boglárka és Senánszky Petra is.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik az Európa-bajnok Késely Ajna és beszél az olimpiai felkészülésről Kutasi Gergely, Fábián Bettina mestere is.

Meghallgatom

Műsorunkban a magyar úszók párizsi keretével foglalkozunk, majd nyilatkozik Virth Balázs (Milák Kristóf és Kapás Boglárka mestere) és az Eb-n az érmeket halmozó Ábrahám Minna is.

Meghallgatom

Műsorunkban Szokolai László edző beszél két tanítványa, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid Eb-szerepléséről, emellett szó esik a Balaton-átúszásról is.

Meghallgatom

Magazinunkban elsősorban a vizes Eb-vel foglalkozunk: a friss belgrádi nyíltvízi sikereket Gárdos Gábor szövetségi kapitány összegzi, majd Burián Katalin és Plagányi Zsolt edző beszél a nyári csúcseseményekről.

Meghallgatom

Adásunkban a Mare Nostrum-versenysorozat magyar érdekeltségű eredményeivel foglalkozunk: nyilatkozik Sós Csaba szövetségi kapitány, Virth Balázs (többek között Kapás Boglárka és Milák Kristóf mestere), majd nyilatkozik Senánszky Petra, aki kiharcolta az olimpiai indulást 50 méter gyorson.

Meghallgatom

Adásunkban foglalkozunk a magyar szövetség közgyűlése mellett a nyíltvízi szakág helyzetével, nyilatkozik Gellért Gábor szövetségi kapitány és Szokolai László, többek között Rasovszky Kristóf mestere.

Meghallgatom

Adásunkban Petrov Iván, a Győr edzője beszél tanítványai Eb- és olimpiai felkészüléséről, majd interjú következik Szabó Álmossal, többek között a paralimpiai bajnok Pap Bianka és Illés Fanni mesterével.

Meghallgatom

Adásunkban Sós Csaba szövetségi kapitány beszél Kós Hubert Eb-indulásáról, a kontinensviadal szerepéről, a versenyzők és az edzők közötti súrlódásokról, emellett kitérünk a Magyar Sport Napján kitüntetett Török Enikő és Selmeci Attila munkájára, Milák Kristóf korábbi mestere pályafutása mellett kitér a párizsi olimpia esélyeire is.

Meghallgatom

A magazinban Kapás Boglárka beszél az olimpiai csapatkapitányi szerepéről és a következő hetek céljairól, Márton Richárd beszámol arról, hogy miként lépett túl a korábbi időszak versenydömpingéből, majd hosszabb interjút hallhatnak Szokolai Lászlóval, többek között Rasovszky Kristóf mesterével.

Meghallgatom

Műsorunkban részletesen foglalkozunk a Madeirán rendezett paraúszó Eb-vel, Sós Csaba szövetségi kapitány beszél az épek párizsi felkészüléséről is, majd nagyinterjú következik a paralimpiai bajnok Illés Fannival.

Meghallgatom

Adásunkban két edző, Kocsis Márta (Jackl Vivien mestere) és Plagányi Zsolt (Németh Nándor és Kovács Benedek trénere) összegzi a budapesti ob tapasztalatait és beszél az olimpiáig tartó időszak feladatairól.

Meghallgatom

Műsorunkban a budapesti ob tapasztalatait elemzi Sós Csaba szövetségi kapitány és Virth Balázs (többek között Milák Kristóf mestere), majd megszólal Kapás Boglárka és Sárkány Zalán is.

Meghallgatom

Adásunkban az országos úszóbajnokság első két napjának versenyeit értékeli Sós Csaba szövetségi kapitány. De megszólal műsorunkban a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is, aki a 2022-es római kontinensviadal után tért vissza immáron édesanyaként. Egy másik ötkarikás bajnok, Sydney aranyérmese, Kovács Ágnes is interjút adott, miután megdőlt a 100 méteres mellúszásban az országos rekordja.

Meghallgatom

Adásunkban a tenerifei edzőtáborozással, az április 9-én kezdődő országos bajnoksággal és az amerikai sztáredző, Bob Bowman váratlan döntésével is foglalkozunk: nyilatkozik Sós Csaba szövetségi kapitány, Virth Balázs (többek között Kapás Boglárka és Milák Kristóf mestere) és Sárkány Zalán is, aki hazatért Arizonából az ob-ra.

Meghallgatom

Adásunkban Lukács Lilla, a párizsi olimpia sportági versenybírója és Kutasi Gergely edző (többek között Fábián Bettina és Mihályvári-Farkas Viktória mestere) nyilatkozik.

Meghallgatom

A melegégövi edzőtáborból érkező információk szerint szépen halad Milák Kristóf felkészülése, azonban a párizsi szereplésére csak tippelgetni lehet, hiszen példátlan, hogy valaki egy olimpia előtt mindössze öt hónappal vágjon bele a kemény munkába - fejtette ki Wladár Sándor. A Magyar Úszó Szövetség vezetője támogatja Hosszú Katinka hatodik olimpiai szereplését, ehhez Rio legsikeresebb magyar indulójának még teljesítenie kell a szintidőt. Kitért arra is, hogy Kós Hubert és Németh Nándor miért számít már most példaképnek. A nagyinterjúból kiderül az is, hogy az elnök hány éremmel számol a francia fővárosban.

Meghallgatom

Műsorunkban Sós Csaba szövetségi kapitány beszél a dohai vb tapasztatairól, a melegégövi edzőtáborozásokról és a válogatott legjobbjairól, majd részletes interjú következik az Európa-bajnok Mihályvári-Farkas Viktóriával, aki 10 ezer méteren és 1500-on is győzött a hosszútávú medencés országos bajnokságon.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik Telegdy Ádám, majd Kovács Ottó edző beszél tanítványai, elsősorban Késely Ajna és Holló Balázs felkészüléséről és az idei nehézségekről.

Meghallgatom
×
×
×