eur:
389.57
usd:
357.66
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke

Vívópercek magazin

Az InfoRádió szakmagazinja a legtöbb olimpiai aranyérmet szállító sportágról, rangos versenyekről, emlékezetes asszókról, legendás magyar klasszisokról, a jelen és a jövő sztárjairól.

A műsor együttműködő partnere a Magyar Vívó Szövetség, támogatója az EximBank és a WestEND.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: hétfő, 15.45

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány beszél az olimpia előtti várakozásokról és az esélyekről.

Meghallgatom

Műsorunkban Siklósi Gergely, Andrásfi Tibor és Rabb Krisztián beszél az olimpia előtti felkészülésről.

Meghallgatom

Adásunkban Szetey András, a Magyar Vívó Szövetség kommunikációs igazgatója beszél az olimpia előtti világranglistákról és a magyar csapatok lehetséges ellenfeleiről.

Meghallgatom

Műsorunkban a Magyar Vívó Szövetség új sportigazgatója, Fodor Kende beszél az olimpia előtti felkészülésről és saját feladatairól is.

Meghallgatom

Műsorunkban Boczkó Gábor összegzi a bázeli Európa-bajnok magyar sikereit és beszél a párizsi olimpiáig vezető út utolsó egy hónapjáról is.

Meghallgatom

Műsorunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a férfi párbajtőrözők szövetségi vezetőedzője, Siklósi Gergely mestere beszél a svájci Európa-bajnokság tétjéről és a közvetlen olimpiai felkészülésről.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány beszél az Eb-csapatról és az olimpia előtti célokról.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik Pásztor Flóra és Koch Máté, emellett lesz szó Muhari Eszter olimpiai indulásáról, az U23-as Eb eddigi sikereiről és a magyar szövetség új elnökségének első üléséről.

Meghallgatom

Műsorunkban az országos bajnoksággal foglalkozunk: először Boczkó Gábor szövetségi kapitány után az egyik duplázó, Nagy Dávid nyilatkozik.

Meghallgatom

Műsorunkban Dancsházy-Nagy Tamás, a magyar férfi párbajtőrvívó-válogatott szövetségi vezetőedzője tanítványa, Siklósi Gergely franciaországi sikeréről és a csapat 9. helyéről beszél, majd nyilatkozik Csampa Zsolt, az MVSZ újraválasztott elnöke.

Meghallgatom

Az olimpiai bronzérmes kardozó Szatmári András beszél lábsérüléséről, annak kezeléséről és a lehetséges visszatéréséről.

Meghallgatom

Műsorunkban Szetey Andrással, az MVSZ kommunikációs igazgatójával összegezzük a hétvégi nemzetközi versenyek eredményeit, tapasztalatait.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamás szövetségi vezetőedző, Siklósi Gergely mestere beszél a párizsi olimpiáig vezető útról és a hétvégi kolumbiai Grand Prix-versenyről.

Meghallgatom

Műsorunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a tbiliszi női tőr Világkupa, a legutóbbi Magyar Kupa-forduló és a rijádi utánpótlás világbajnokság tapasztalatairól.

Meghallgatom

Adásunkban a kétszeres világbajnok kardvívó Battai Sugár beszél az olimpiai kvalifikációról és a párizsi felkészülésről is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a doppingeljárás miatt nehéz helyzetbe került párbajtőröző Kun Annával, majd nyilatkozik Koch Máté és Nagy Dávid.

Meghallgatom

Megalapították a Gerevich Györgyről elnevezett Nevelőedzői Díjat, amelyet március végén három szakember, elsőként Borosné Eitner Kinga, aki a Balaton Vívóklub alapítója, mesteredző, a magyar férfi junior párbajtőr-válogatott keretedzője vehetett át. Adásunkban a párbajtőr szakág utánpótlásának egyik kulcsszereplője nyilatkozik.

Meghallgatom

Műsorunkban Decsi András vezetőedző és az aranyérmes Szatmári András beszél a budapesti férfi kardvívó Világkupa-versenyről.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző beszél a belgiumi női kard Világkupa-ezüstéremről és a folytatásról, majd a párbajtőröző Kun Anna eleveníti fel a budapesti GP-sikerét.

Meghallgatom

Műsorunkban a budapesti párbajtőrvívó Grand Prix-val foglalkozunk, nyilatkozik Boczkó Gábor, Koch Máté és Siklósi Gergely is.

Meghallgatom
×
×
×